Tupperware Westerlo

Contacteer ons!

Tupperware kopen in Westerlo is pure ontspanning!

Tupperware kopen in Westerlo kan zonder zorgen bij Tupperware Westerlo

Wilt u graag Tupperware kopen in Westerlo? Een traditionele Tupperware-party is daar de leukste en gezelligste manier voor. Het levert u als gastvrouw eveneens een cadeau op als bedankje voor uw gastvrijheid. Gratis en voor niets!

Een Tupperware-avond is eenvoudig te organiseren. In slechts enkele eenvoudige stappen transformeert u in dé perfecte gastvrouw:

  • U neemt contact met mij op, waarop we samen een geschikte datum zoeken voor uw party.
  • U krijgt een aantal uitnodigingen, die u verspreidt onder uw vrienden en familie. Vergeet zeker niet te vermelden dat er géén aankoopverplichting is!
  • Op de avond van uw party arriveer ik een half uurtje eerder dan uw gasten: zo kunnen we samen de avond overlopen en kan ik de producten die ik tentoonstel al klaarzetten.
  • Als uw gasten er zijn kan de pret beginnen. Ik stel elk product voor en sta klaar om op elke vraag van u of uw gasten te antwoorden.
  • Hebben uw gasten een bestelling geplaatst? Dan storten ze het verschuldigde bedrag naar uw rekening over. Als u elke betaling heeft ontvangen, dan maakt u het volledige bedrag over op mijn rekening.
  • De dag dat ik het bedrag in kwestie ontvangen heb, kom ik de producten bij u thuis leveren.

Zo eenvoudig is het om Tupperware te kopen in Westerlo! Contacteer mij voor een heel eigen Tupperware-party, en ontvang een gratis geschenk als bedanking. Tot snel!

Laatste stuks

Clikc+